Rreth Hotelit Belgrad Mangalem

Hotel Belgrad Mangalem ndodhet në Berat, vetëm një 5-minuta në këmbë nga Qyteti i Vjetër dhe Xhamia e Plumbit. Hoteli përmban një bar, dhe WiFi falas

Do dhomë këtu do t’ju ofrojë një TV dhe ajer te kondicionuar. Me një dush, banjo private gjithashtu vjen me tharëse flokësh dhe artikujt e tualetit. Ju mund të shijoni pamjen e qytetit nga dhoma.

Hoteli Belgrad Mangalem është i vendosur në 2 ndërtesa historike, të vendosura 10 m larg njëra-tjetrës. Do të gjeni një recepsion 24 orësh. Objektet e tjera të ofruara në pronë përfshijnë një sallë pritjeje të përbashkët, një tavolinë turne dhe ruajtjen e bagazheve.

73280453 (2)

Ejani në Hotel Belgrad Mangalem për të shijuar
Traditen dhe Komoditetin.