Shërbimet ne Hotel Belgrad Mangalem

null

Bar

null

Pamja e Qytetit

null

Ajer i Kondicionuar

null

TV me ekran të sheshtë

null

Parking Falas

null

WiFi Falas

Ejani në Hotel Belgrad Mangalem për të shijuar
Traditen dhe Komoditetin.