Shijoni Traditën dhe Komoditetin

Mirësevini në Hotel Belgrad Mangalem

Rehatia juaj është qëllimi ynë! Kombinimi i antikitetit dhe modernitetit, qetësia dhe komoditeti i Hotel Beograd Mangalem ju ofron shërbim dhe mundësi për pushime relaksuese në qytetin e Beratit. E vendosur në rrethin e muzeut Mangalem, hoteli ynë ofron shërbime të tilla si: dhoma të rehatshme, shërbime 24 orëshe si: parkim, linja telefonike, linja kabllo dhe wireless. Mirë se vini!

73280431
Hotel Belgrad Mangalem

Dhomat Tona

Ejani në Hotel Belgrad Mangalem për të shijuar
Traditen dhe Komoditetin.