Apartament

Ky apartament përmban

  • Dhoma gjumi 1: 2 krevatë tek
  • Dhoma gjumi 2: 2 krevatë tek

ajer te kondicionuar, TV kabllor dhe izolues zhurme.

null

Ajer i Kondicionuar

null

Pamja e qytetit

null

Izolues Zhurme

null

TV me ekran të sheshtë

null

WiFi Falas

null

Dush

73280358