Dhoma Katërshe

Kjo dhomë katërshe përmban 2 krevate tek dhe 1 krevat dopio të madh, ajer te kondicionuar, izolues dhe TV kabllor.

null

Ajer i Kondicionuar

null

Pamja e qytetit

null

Izolues Zhurme

null

TV me ekran të sheshtë

null

WiFi Falas

null

Dush

73280415